+31 (0)6 51 25 50 10 info@springx.nl

Hoe wij samenwerken

Home » Hoe wij samenwerken

Hoe wij samenwerken

Net zo belangrijk als de diensten die wij aanbieden, is de wijze waarop wij (samen)werken met onze klanten. Juist bij het realiseren van een klantgedreven organisatie, wat voor een groot deel gaat over mensen en de manier waarop zij communiceren en samenwerken, is het erg belangrijk dat er een klik is. Daarom vertellen wij wat kenmerkend is voor onze aanpak, zodat jij in kunt schatten of SpringX bij jouw organisatie past.

Pas op: wij brengen een flinke dosis enthousiasme mee. Je zult ervaren dat dit besmettelijk werkt! Eerst besmetten we jou en je collega’s ermee en daarna brengen jullie het over op de klant.

Op een oprechte en enthousiaste manier zijn wij als gelijkwaardige partner betrokken bij jouw organisatie. Vertrouwen is voor ons een heel belangrijk aspect in de samenwerking. Wij zullen weleens confronteren, maar doen dat uitsluitend in een veilige setting en nooit op een bedreigende manier. Waar nodig helpen wij om bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen.

Onze aanpak is laagdrempelig, concreet en pragmatisch door het voor mensen in de juiste context te plaatsen. Ons resultaat is geen document met ellenlange teksten, maar een stap omhoog in de klantbelevingspiramide.  Wij stellen de mens centraal en niet het (NPS-)cijfer.

Medewerkers staan centraal en spelen een actieve rol. In de klantbeleving maken tenslotte de medewerkers het verschil. Wij zijn dan ook van mening dat de feedback van klanten continu gedeeld moet worden met de medewerkers.

De ervaring leert dat veel mensen al een behoorlijk volle agenda hebben en dus onvoldoende toekomen aan voorbereiding en opvolging van zaken. Wij helpen hen, ondanks alle redenen om er geen tijd aan te besteden, dat wel te doen en voortgang te boeken.

Alles leuk en aardig, uiteindelijk draait het om het resultaat. Dat vinden wij ook!

Wij helpen organisaties om in het (verbeter)ritme van de vier seizoenen te komen en dit te borgen, zodat de organisatie dit autonoom kan voortzetten. En dan kunnen wij met een gerust hart een volgende organisatie gaan helpen, want dan zit de Voice of SpringX in uw bedrijf!

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op.

Laat een bericht achter