+31 (0)6 51 25 50 10 info@springx.nl

Waarom SpringX?

Waar we voor staan…

Home » Visie en Missie

Onze Visie

Wij geloven in cyclische groei van relaties door inzicht, kwetsbaarheid en enthousiasme.

Onze Missie

Mensen en organisaties laten groeien door enthousiasme.

Groei door inzicht en enthousiasme

Binnen SpringX delen we de volgende kernwaarden

Bij alles wat we doen zijn we echt: wij zijn echt enthousiast, wij zijn echt geïnteresseerd, wij willen je echt helpen groeien. Wij durven ons vanuit die echtheid kwetsbaar op te stellen en zijn van mening dat groeien makkelijker wordt als je kwetsbaar durft te zijn.

Wij zijn enthousiast. Wij staan positief in het leven, hebben een passie voor mensen en data en stralen dat uit. Wij willen ons enthousiasme op jou en jouw organisatie overbrengen als een olievlek, want enthousiaste medewerkers zijn de belangrijkste voorwaarde voor een uitzonderlijke klantbeleving en groeiende organisatie.

Wij willen groeien en gunnen dat ook iedereen: onze klanten, de klanten van onze klanten, maar ook onze partners en de samenleving. Daarom helpen we mensen en organisaties bij persoonlijke en organisatie-ontwikkeling. Niet vrijblijvend. Nee, betrokken en resultaatgericht.

Gelijkwaardigheid in een samenwerking is voor ons heel belangrijk. Onze werkwijze is laagdrempelig. Mensen stellen zich makkelijk open voor ons. En als ze dat doen, dan gaan wij, door te luisteren, begrijpen wat er in organisaties of bij mensen persoonlijk speelt. Samen gaan we  organisatie- en / of persoonlijke groei realiseren. Bruggen bouwend en op zoek naar de win-win.

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op.

Laat een bericht achter