+31 (0)6 51 25 50 10 info@springx.nl

Wie zijn wij?

SpringX stelt zich voor

Home » Wie wij zijn

SpringX is ontstaan als een samenwerking tussen Koen Muijs en Karin Lemans. Wij hebben eerder samengewerkt bij Bruynzeel Keukens. Deze samenwerking is ons beiden goed bevallen omdat we mooie resultaten hebben geboekt, elkaars competenties en ervaringen aanvullen en de kernwaarden, die wij het belangrijkst vinden, delen.

De Creatiespiraal (Marinus Knoope, 1999) heeft ons geholpen in onze persoonlijke ontwikkeling en staat aan de basis van SpringX. Ook het gedachtegoed van de positieve psychologie is voor ons een belangrijke leidraad in alles wat wij doen en waar wij in geloven. Wij leggen de nadruk op wat mogelijk is en niet op wat onmogelijk is, vinden het belangrijk om mensen tot bloei te laten komen en het welbevinden van mensen te bevorderen. Wij willen verbonden zijn met onze klanten en de maatschappij, elkaar helpen en beter maken.

Koen Muijs

Brenger van enthousiasme

De kracht van enthousiasme! Dat is waar ik in geloof. Mensen enthousiasmeren en daarmee individuele of gezamenlijke groei realiseren, daar word ik blij van! Ook mijn persoonlijke ontwikkeling is gedreven vanuit enthousiasme en positiviteit. Kansen zien en nieuwe uitdagingen aangaan, zowel zakelijk als privé. Mijn hart volgen en de dingen doen, waar ik energie van krijg.

Ik heb een brede interesse en ervaring. Dat blijkt uit de studies die ik heb gedaan: Logistiek management, Bedrijfskunde en Customer experience management, maar ook uit de verschillende vakgebieden waarin ik actief ben geweest, zoals marketing, sales, logistiek, productie en customer service.

Alles wat ik doe, doe ik met oprechte interesse voor de mensen om me heen. Goed kunnen luisteren, een groot inlevingsvermogen en mijn enthousiasme zorgen voor groei. Op deze manier maak ik de wereld een beetje positiever!

Heb je vragen of wil je wat bespreken? Je kunt me bellen: 06-51255010 of mailen: koen@springx.nl

Karin Lemans

Brenger van inzicht

Data is het nieuwe goud! Ik krijg er veel energie van als ik met behulp van data inzicht kan geven en mensen kan helpen bij hun werk. Maar data is niet het enige dat me interesseert. Ik durf wel van mezelf te zeggen dat ik nogal breed geïnteresseerd ben. Zo ben ik bijvoorbeeld na mijn studie Technische Bedrijfskunde in de avonduren Psychologie gaan studeren, omdat mensen en hun drijfveren me boeien. Bij SpringX komt de combinatie van die twee erg van pas.

In mijn vrije tijd heb ik een andere passie: wijn. Deze passie gaat verder dan alleen het drinken van wijn. Ik wil er alles over weten en vind het leuk om deze kennis te delen met andere wijnliefhebbers. Het enthousiasme dat dan los komt, vind ik fantastisch en net als bij SpringX verspreidt dit enthousiasme zich als een olievlek.

Tenslotte een belofte: ieder SpingX-event sluiten we af met een goede wijn!

Heb je vragen of wil je wat bespreken? Je kunt me bellen: 06-53553833 of mailen: karin@springx.nl

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op.

Laat een bericht achter